 
                     
                    De finale van het EWOP-seizoen 2025 moet altijd feestelijk zijn en van een uitzonderlijk hoog niveau. In 2024 zijn we van bil gegaan met de sterrenkeuken van Maurice de Jaeger van het Restaurant Sensum. In 2025 gaan we dit doen met de sterrenkeuken van Davy Devlieghere van het restaurant Le Julien.
Tot eind 2024 zaten ze nog in Lievegem en met een stervermelding in Michelin en 15,5 in Gault&Millau zit deze jonge chef met zijn gastvrouw Marie-Julie Haeck op hetzelfde creatief niveau als Sensum. Maar elke chef is anders. Elke keuken en restaurant heeft zijn artistieke accenten.
Daarom is het steeds een ambitieus huzarenstuk om de wijnen van Clos des Frères uit te dagen met de artistieke harmonie van de keuken van Le Julien (en omgekeerd). Maar er is meer. Het restaurant Julien sloot zijn deuren op 23 december 2024 in Lievegem en startte opnieuw onder de naam Le Julien op 14 januari 2025 in Lotenhulle. We gaan dus niet alleen kunnen genieten van de zeer aromatische Franse keuken van Davy, maar ook van de prachtige nieuwe setting in de renoveerde hoeve op het platte land in de regio Aalter. Op die avond zal Clos des Frères uitpakken met enkele primeurs.
Erwin Devriendt
![Clos des Frèr[es] Clos des Frèr[es]](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/r/temp-bpcpxtkagsbppifwbtup/454bua/closdesfrreskopie.png?enable-io=true&enable=upscale&height=70) 
                                
Reactie plaatsen
Reacties