Wijnimport Van Hende

WIJ ZIJN WE & WAT DOEN WE

Meer dan 70 jaar geleden startten Charles Van Hende en zijn echtgenote Jeanine Van Grootenbruele deze fijne wijnzaak. Alles begon kort na de Tweede Wereldoorlog met het distilleren van hun eigen likeuren. Al gauw werd het assortiment versterkt met het bottelen van Bordeaux en Bourgognewijnen. De zaak kende al gauw een groot succes, waardoor de import van kleine domeinen tot prestigieuze kastelen sterk toenam.

De passie voor wijn werd doorgegeven aan de volgende generatie. Hun twee zonen Christian & Philippe Van Hende kregen dezelfde wijnmicrobe te pakken en zetten de traditie verder met de visie op het importeren van kwalitatieve wijnen van over de hele wereld. Na hen is het nu aan de derde generatie om met diezelfde ambitie en passie voor het product alle mooie toekomstplannen van deze familiezaak met traditie verder uit te bouwen.

Begin 2017 namen Gilles Van Hende en zijn vrouw Delphine Brossé de leiding van deze fijne Wijnimport over. Met de derde generatie nu aan het roer werd het bedrijf reeds fors gemoderniseerd. Maar steeds met respect voor de waarden van weleer: kwaliteit en service!

" The only way to do great work, Is to love what you do "

Wijnimport Van Hende is al meer dan 20 jaar de trouwe partner van Clos des Frères voor de import van de wijnen van Clos des Frères naar België en de verdeling ervan bij professionelen en in de horeca.

www.vanhende.com