Mederi : veilig en ethisch ondernemen in de thuisverpleging

Wat doet Mederi voor jou?

Begeleiding van zelfstandige praktijken thuisverpleging op maat
Ethisch zorgondernemerschap, zoals het hoort
Een compleet aanbod aan ondersteuning & coaching, van Aanvullende thuiszorg tot Zorgaanvragen
Mogelijkheid tot behalen van uniek kwaliteitslabel
Veilig ondernemen: juridische ondersteuning, snelle en correcte uitbetaling van prestaties, ...
Wij versterken jouw autonomie, visie en authenticiteit

Onze visie

Zelfstandige zorgondernemers binnen de eerstelijnszorg en thuiszorg erkennen Mederi als dé instantie voor sectorspecifieke expertise in hun groei naar een multidisciplinaire aanpak.

Het Mederi-lidmaatschap en ons Mederi-kwaliteitslabel gelden als de referentie binnen de verpleegkundige sector en haar netwerk.
 
Mederi is de voortrekker om de steeds veranderende noden van de zelfstandige thuisverplegingspraktijk en de vereisten van de overheid om te zetten naar een eerstelijnspraktijk van vandaag en morgen.

Onze missie

Mederi wil de zelfstandige thuisverpleegkundige ontzorgen, steeds rekeninghoudend met de persoonlijke doelstellingen en keuzes van de praktijk zelf.
 
Om jou en je praktijk op verschillende manieren te laten groeien, kan je gebruik maken van een op maat gemaakt Mederi-dienstenpakket. Dit stelt de zelfstandige thuisverplegingspraktijken in staat om te focussen op datgene dat echt telt: een correcte uitvoering van de geleverde zorgen.

Onze waarden

Kernwaarden zijn de fundamenten van alle keuzes die een bedrijf of individu maakt. Bij Mederi komen ze terug in elk stuk van onze werking. Klantgerichtheid, betrokkenheid en deskundigheid van de medewerkers, onafhankelijk en duurzaam partnership met leveranciers en partners, zorgondernemerschap, eerlijk, respectvol en transparant en innovatief.

ISO 9001 gecertificeerd

Mederi is voor Vlaanderen een Erkende dienst thuisverpleging, die dient te voldoen aan vastgestelde kwaliteitscriteria. Om dit een kwalitatieve invulling te geven heeft Mederi NV ervoor gekozen om het certificaat ISO 9001 te behalen.

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klant.

ISO 9001 wordt ook wel als volgt versimpeld weergegeven:

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs
  • stuur bij waar nodig