2022: Drie unieke focusdegustaties voor de echte wijnliefhebber

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 12:10

Terwijl we eind 2022 hard aan het werken waren met zowel Commanderij Osiris-Gent (cfr wijnkalender op www.commanderijosiris.be ), als met de Baronie Gent van de Commanderie des Costes du Rhône ( cfr initiatief met Plan de Dieu op www.baroniegent.eu ) om zeer waardevolle en leerrijke wijnmomenten te presenteren, zijn er ook bepaalde degustatiethema’s die we niet met grote groepen kunnen organiseren.

Daarvoor heb ik het idee van focusdegustaties uitgewerkt dat we samen met geëngageerde partners aan wijnliefhebbers wensen aan te bieden. Focusdegustaties zijn hoogstaande proeverijen voor een beperkt publiek rond een specifiek thema waar ofwel het aantal beschikbare flessen beperkt zijn ofwel een specifieke gast interactief met een groep proefondervindelijk wenst te communiceren.

We hebben enkele maanden terug met het wijndomein Regin (Elzas) een test-focusdegustatie georganiseerd, die bij alle participanten grote bijval heeft gekend. Vandaar dat we dit project verder wensen uit te diepen en te verfijnen. Het resultaat vindt u in bijlage met drie zeer uiteenlopende initiatieven. Ik hoop uw interesse te hebben gewekt met dit nieuw project.

Drie Focusdegustaties FV
PDF – 3,7 MB 168 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.