16/05/2024: Olfactologie - wijn en gerecht - de 3-stappen methode - Kristel Balcaen

Gepubliceerd op 27 mei 2024 om 12:39

Onlangs bracht Kristel Balcaen het ‘Wijnboek voor foodies’ uit. Een zeer overzichtelijk en verrijkend wijnboek voor echte wijnliefhebbers die meer willen. Welnu, dit ‘meer’ kon je krijgen op deze bijzondere degustatieavond, want Kristel heeft ons deskundig wegwijs gemaakt in de basisbouwstenen van de olfactologie, waarbij gezocht werd naar de ideale pairing tussen wijn en eten.

Kristel is niet de eerste de beste: ze is sommelier-conseil, wine-lady of the year in 2018, wset level 4 winediploma, chevalier in de Commanderie des Côstes du Rhône, champagneambassadeur en volgt de prestigieuze opleiding Master of Wine.

Via specifieke gerechtjes werd de 3-stappenmethode uitgerold opdat je voortaan nooit meer in moeilijkheden zou komen bij uw wijnkeuze. Kristel stond achter de projectie, Erwin achter het fornuis: samen maakten ze er een onvergetelijke avond van, waar eruditie en epicurie elkaar naadloos gevonden hebben. 

De PPT van deze avond kan je hieronder bekijken door op 1 van de foto's te klikken:

 


Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van deze onvergetelijke avond:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.