20-jarig bestaan van Mederi

Gepubliceerd op 8 april 2023 om 14:12

Het is met grote trots dat we het 20-jarig bestaan van Mederi aankondigen. Sinds onze oprichting in 2003 hebben we ons ingezet om onze klanten de beste service en zorg te bieden, en we zijn dankbaar voor de steun die we gekregen hebben om ons te helpen groeien en te vestigen als een betrouwbare partner in de gezondheidszorg. Meer dan welkom op het Mederi jubileumcongres en -feest op 25 mei 2023 in Maison de la Poste in Tour & Taxis Brussel.

We vieren op de gekende manier: gene zever en met een weldoordachte kritische noot, maar altijd hoopvol en oplossingsgericht. De symboliek van ‘de koers’, met zijn stoempende Flandriens is wat dat betreft voor Mederi nog het meest passend. De koers, met zijn kasseistroken, heuvels en bergen, de moeilijke momenten, de sprint en als het meezit dat gelukzalig gevoel van tevredenheid. Op 25 mei is de koers nooit veraf.

Maarten Vangramberen neemt de aanwezigen mee doorheen een inspirerend programma met een terugblik op 20 jaar Mederi, we staan stil bij wat er vandaag leeft maar duiken ook vol enthousiasme de toekomst in.

Coureurs van dienst:

  • psychiater en hoogleraar Dirk De Wachter,
  • trendanalist en -psycholoog Herman Konings,
  • onze eigenste CEO Willy Vertongen.

Wij zijn zeker, met deze ploeg valt er te winnen. Afsluiten doen we met een feestelijke dinner & dance.

Waar & wanneer:
25 mei 2023 om 13u30 – 20u
Maison de la Poste, Tour & Taxis
Rue Picard 5/7, 1000 Brussel

Dit evenement markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf, wij hopen dat u aanwezig kunt zijn om dit samen met ons te vieren.

Gelieve uw aanwezigheid te registreren via: Registratie event Mederi – Iedereen is welkom na registratie.

We kijken er naar uit om u op 25 mei 2023 te verwelkomen in Maison de la Poste in Tour & Taxis Brussel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.